Myspass i kombo med Länge Leve Loppet

Idag var det äntligen dax för en av favoriterna på terminen med Runacademy – myspasset (eller distanspasset i ett behagligt tempo). Eftersom att det är söndag, så är det ju även Länge Leve Loppet. Perfekt att köra myspass i kombo med Länge Leve Loppet. Ytterligare plus är ju att vi springer tillsammans i solen. Alltså ett win-win-win-pass idag med. Lyckliga jag som får trippelwinpass två dagar i rad.

Vi samlades vid Lilla Älgsjön kl. 09.00. Jag sprang med en grupp på 14 löpare som skulle vara ute i 75 min. Vi valde 7 km-spåret och sprang direkt efter 3 km-spåret. En dryg mil på slingriga och rotiga skogsstigar, varvat med lite grusväg. Skönt kuperat och vacker skog. Härlig stämning och ett bättre sätt att tillbringa en söndagsförmiddag på. Efteråt blev det gemensamt afterrun vid sjön med kaffe och tilltugg. Tack alla inblandade för idag! //Vickan

RunacademyNkpg

Ovan foto från @linda.eriksson84.

Skogslöpning

Länge Leve Loppet

Inte alltid lätt att få till en springbild i grupp…😉

Länge Leve Loppet

Älskar dessa ”bakom kulisserna” foton…😅

Bakom kulisserna

Bakom kulisserna

Känslan efteråt var utmärkt!🌟

Suuntorun

afterrun

Myspass i kombo med Länge Leve Loppet

Myspass i kombo med Länge Leve Loppet

Lilla Älgsjön

Löpcoach

Nedan foto från @maddecasta.

Runacademy myspass

Myspass i kombo med Länge Leve Loppet

 

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras