Opeppet vände

Jag känner mig lite låg av att min axelskada och värk påverkar mig så himla mycket. I morse fick jag en dipp och samtidigt piskar regnet ner i marken utanför fönstret. Jag skrev några kommentarer till Mackan (@heartandstamina) som jag springer med, att jag typ hatar gegga och älskar löpning. Han ”lovade” då att skydda mig från gegga och vildsvin😜. Nja, förstod ju att han inte skulle kunna hålla det där med gegga, men kände ändå att jag måste ställa upp då vi alltid springer kl. 10 på lördagar. När väl löparskorna var på och jag hade sprungit 300 m i regnet, så kände jag att opeppet vände. Det är ju riktigt skönt och framförallt efteråt! Idag var vi fyra som sprang en mil på finfina trailstigar. Vi sprang en liten annan sträcka än vi brukar idag och det var stigar alldeles utmed sjökanten vid Herrsjön. Afterrun med kaffe är alltid standard när Mackan är med. Gott och mysigt! Tack för peppen och kaffet Mackan. Och tack för sällskapet Cecilia och Niclas. //Vickan

Lunnsjön i regn

Ovan Lunnsjön och nedan spången över Lunnsjön efter drygt 5 km.

Lunnsjön

Opeppet vände

Mackan springer på bryggan i Lillsjön.

Marcus

Friheten och känslan efter dryga milen på trailstigar. Lyckliga jag.

Löparlycka

Afterrun med kaffe – Mackan, Vickan, Niclas och Cecilia,

Afterrun

Fem sjöar runt

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras