Skogspromenad med springinslag

En midsommardag som är fantastiskt solig och varm. Det blev en skogspromenad med springinslag. Är det någon mer av er som har svårt att bara gå, när man ser finfina skogsstigar eller fantastiska ställen att springa på😜? Jag kan liksom inte låta bli att springa då… Mannen har inte samma känsla, så jag sprang lite fram och tillbaka för att möta upp honom😆. Jag känner mig på något sätt lite lyckligare, när jag får springa. Idag upptäckte vi en ny utsiktspunkt på bara ett stenkasts avstånd hemifrån oss. Hur kan jag ha missat detta i alla år??? Här kunde man se över hela Norrköping, se Bråviken och lilla badsjön Lillsjön uppifrån. Häftigt och mäktigt. Utsikten skulle bli magnifik om det fälldes 2-3 tallar, som växt upp och skymde utsikten. Men i ett naturreservat får man väl inte fälla träd. Väldigt glad över att ha hittat hit och tusen tack för tipset @theliasson. //Vickan

skogspromenad med springinslag

Torsborgen

Älskade fina skogsstigar💚!!

Skogsstig

Här ser man Bråviken mellan tallarna längst till vänster i bild och Lillsjön mellan tallarna i mitten av bilden. Norrköping ligger till höger.

Utsiktspunkt

Norrköping på avstånd.

Norrköping på avstånd

 

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras