Semesterfredagshoppet

Fredag. Min semester börjar. Ett firarhopp för att det är just fredag och semester. Nu väntar fem härliga veckor med ledighet. Det har varit en otroligt intensiv vår, med skolstängning och alla omställningar som det innebar på jobbet. Nu känns det fantastiskt skönt att ladda om batterierna i fint väder och med lediga dagar. Tänk så skönt att slippa väckarklocka, matlådor, morgontrafik och stressiga arbetsdagar. Semesterfredagshoppet gjordes i nya skor. Och naturligtvis även en invigningsrunda med löparskorna. Älskar att inviga nya skor. Nu testar jag en ny variant av mina annars älskade Asics Gel Nimbus 21. Jag har haft flera varianter av Gel Nimbus + olika siffror. Nu testar jag istället Gel Nimbus Lite. Det var en härlig bounce i steget och löpsteget kändes piggt. Ser fram emot att testa dem mer nu i sommar! //Vickan

Semesterfredagshoppet

Löpning med nya skor

Asics Gel Nimbus Lite

Asicsrunning

Skorna får betyget utmärkt genom min Suuntoklocka!

Suuntorun

Gondkända skor

Asics Gel Nimbus Lite

32 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras