Nytt spår och ny mil

Min första riktiga semesterdag (helgen räknas ju inte). Vad passar inte bättre än att starta dagen med ett nytt spår och ny mil med ny löparkompis. Det är så kul att min vännina Linda ville springa med mig idag. Vi har varit vänner länge, men faktiskt aldrig sprungit tillsammans. Idag startade vi båda två semestern och detta kändes som det bästa sättet att inleda flera veckors ledighet på. Tänk att jag har missat detta fina milspår… Det ligger typ bara ett stenkast från Ågelsjön och var ett otroligt fint och varierat milspår. Dessutom mycket tydligt uppmärkt och fina skyltar vid sjöarna. De hade även placerat ut bänkar på några ställen. Jag blir glad och imponerad av de som fixar så här fint för att vi andra ska få njuta lite extra när vi går eller springer dessa utmärkta spår. TACK för att ni gör det så fint! Och Tack för sällskapet Linda! //Vickan

Springa tillsammans

Linda och jag springer tillsammans för första gången, men inte sista!

Nytt spår och ny mil

Löpning

Klasgölen

Sörsjönmilen

En utmärkt fin skogsmil i skogarna kring Sörsjön.

Suuntorun

Sörsjönmilen

Det bästa kaffet är afterrunkaffe!

Afterrun kaffe

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras