Mina sommarmål 2020

Så här under första dagarna på semestern brukar jag tänka ut vad mina sommarmål ska vara. Våren har varit helt upp och ner, sedan Corona kom som en högst objuden gäst! Det har varit så otroligt mycket på jobbet med elevsamtal och möten via Google Meet och Hangouts. Jag som sitter ganska mycket vid skärm på fritiden, har gjort allt jag kan för att slippa det sedan allt mitt jobb blev via skärm. Jag vill ha fysiska möten, både med elever och personal. Så jag har redan minskat ner på skärmtid hemma, vilket inte behöver vara ett sommarmål i år. Mina sommarmål 2020 är:

• Springa på nya ställen och upptäcka min närmiljö.

• Få till minst 10.000 steg varje dag. Detta mål har jag haft de senaste somrarna och jag gillar att vara aktiv på semestern. Vissa dagar (när jag inte springer) är det ibland svårt att få ihop 10.000 steg.

• Få ihop minst 2 mil löpning per vecka. Mitt mål för året är 100 mil.

• Äta frukost utomhus varje dag.

• Njuta varje dag av att jag faktiskt är ledig och har semester!

• Umgås med vänner och familj – utomhus!

• Då vi fortfarande ska tänka på och agera utifrån pandemin, så har vi inte planerat något för semestern. Jag har dock en dröm om att springa runt hela Visingsö. Jag hoppas att det kan vara både ett mål och en dröm för sommaren.

Vad har du för sommarmål?
Har du tips på någon härligt fin löprunda på 10-20 km som du kan dela med dig av i närheten av Norrköping (med omnejd)? //Kram Vickan

Mina sommarmål 2020

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras