Utforskade nya stigar på egen hand

Dagens promenad blev att jag utforskade nya stigar på egen hand. Jag tycker det är lite småläskigt att gå och springa på nya ställen i skogen själv, men idag tog jag på mig mina ”modiga skor” och gick ut på lite upptäcksfärd. Jag hade sett bilder på coola stenbumlingar i Ågelsjöskogen som jag ville hitta. Jag fick leta lite, men till slut så hittade jag dem. På vägen dit hittade jag även en ny utsiktspunkt som jag inte visste om. Att komma fel behöver inte betyda att det blir fel… Jag håller mig för mig själv i skogen, då jag fortfarande har symtom. Men jag orkar mer och mer och idag har jag inte behövt vila någonting. Känner mig som vanligt, men snudd på lite lite nästäppa på morgonen. Får se om det kommer tillbaka ikväll. Annars kan jag börja räkna ner. //Vickan

Ågelsjön

Ågelsjön

Utforskade nya stigar på egen hand

Utforskade nya stigar på egen hand

Stenbumlingarna

Utforskade nya stigar på egen hand

Ågelsjön

Här nedan är platsen som man ser på andra bilden, fast nedför berget.

Här pekar jag på platsen där jag sitter på första bilden. Och nu står jag på berget som är på bilden ovan.

Ågelsjön

 

17 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras