Frihetshoppet

F som i Fredag tänker nog de flesta. För mig är F = FRIHET idag! Min karantän är slut, jag är friskförklarad från covid-19. Känslan av att inte uppfattas som pesten är så galet skön, att jag idag gjorde frihetshoppet som fredagshopp. Min första löparrunda på 14 dagar. Jag har saknat det så otroligt mycket. Att springa ur kroppen. Att rensa  tankarna. Att njuta av att benen rullar på. Känslan i kroppen idag var fantastisk. Om de lätta stegen berodde på 14 dagars frustration, frihetskänslan av att vara frisk, nya ”bounciga” skorna eller att jag är två kilo lättare, det vet jag inte. Men en go känsla hade jag iallafall. Mycket go! Och lycklig! //Vickan

Frihetshoppet
Känslan av frihet och lycka i ett!

Frihetshoppet

Löpning
Himlen!!! 💙

Himlen
Så skönt att vara på ”banan” igen!

Suunto 5

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras