Veckans löppass: fartlek på fjället

Det har varit en otroligt aktiv vecka för mig. Att fjällvandra ger många steg, många höjdmeter samt bra träning för hela kroppen. Jag orkade inte köra något riktigt intervallpass med väl lite skojsig fartlek. Veckans löppass: fartlek på fjället blev löpning fram och tillbaka, uppför och nedför, snabbt och lite mindre snabbt medans mannen tog en kaffepaus. Jag hade så mycket spring i benen att jag körde lite löpning medan han vilade. Det går verkligen inte att inte springa när miljön är så här vacker. Det bara spritter i benen, ja i hela kroppen! Fartlek innebär ju en lekfull variant av intervaller. Eftersom jag inte ville bli jättespett, så anpassade jag farten efter det. Vindarna var dock riktigt kalla, så jag fick nästan kämpa för att inte frysa. Det var bara 10 grader ute + vind. Detta är ju ett perfekt sätt att få in lite löpning. Det blev ingen annan uppvärmning än det vi hade fjällvandrat innan vi kom fram hit. Och nedvarvningen blev typ 15 km fjällvandring till… Jag är dock glad att jag fick springa av mig lite på fjället, när mannen ändå ville dricka kaffe. //Vickan

Så här såg det ut när mannen fångade mig på bild när han vilade:

Veckans löppass: fartlek på fjället

Löpning

Löpning på fjället

Fjällöpning

Löpning i fjällen

Fjällöpning

Mountainrunning

Vilken FRIHET och LYCKA att få springa av sig i vackraste naturen och med häftig utsikt!

Frihetslöpning

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras