Morgonmil i Gävle

Vaknade till knallblå himmel och sol hemma hos svärföräldrarna. Jag tog på mig träningskläder och löparskor innan frukost och sprang en morgonmil i Gävle själv. Målet var att springa ner till vackra Boulognerskogen och tillbaka. Denna runda har jag nästan sprungit tidigare. Genom söder, förbi Gävle slott och utmed Gavleån till Boulognerskogen. Jag sprang utmed ån hela vägen fram till Dammbron. Alla grusvägar var nykrattade, så jag kände mig som en prinsessa när jag var den första som sprang på dessa fina krattade stigar. Det är många små fina broar i Boulognern. Sedan tog jag vägen genom fina Villastan hem och vidare genom Olsbacka och Sörby. Tyvärr mest på asfalt, men jag valde grus så fort jag kunde. Det blev en snabbare runda än vad jag hade planerat och faktiskt en av de snabbaste på mycket länge. Härligt att komma hem och äta frukost med mycket jordgubbar på uteplatsen. Vilken bra start på dagen. Nu väntar lunch på Bergmans Fisk i Saltharsfjärden i Norrsundet. //Vickan

Morgonmil i Gävle

Gavleån

Livboj i Gavleån

Gavleån

Gävle konserthus

Boulognerskogen

Löpning i Boulognerskogen

Livboj

Näckrosor

Boulognerskogen

Suunto 5

Morgonmil i Gävle

Sommarfrukost

 

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras