Fredagsmil med sällskap

Augusti’s sista fredag. Vart tog denna månad vägen?! Idag blev det en fredagsmil med sällskap. Ann Sofie mötte upp mig tidig eftermiddag och vi fick en härlig stund på skogsstigar och runt fina sjöar. Jag glömde faktiskt bort fredagshoppet. Fattar inte riktigt hur jag kunde glömma det efter så många år med denna fredagstradition. Men det måste bero på att vi pratade så mycket, att det tog upp all tankeverksamhet. Eller att jag hade stort fokus på min andning, som tyvärr var katastrofal idag. Vad hände?! Kände ju av lite igår när jag körde intervaller i backe, men idag var det ännu värre. Jag klarade inte av en enda backe utan att luften tog slut och andningen blev pipig. Sååå frustrerande när man känner att kroppen egentligen klarar av så mycket mer. Det räckte med att jag bara andades några djupa andetag högst upp på backen, så kunde jag springa vidare ”som vanligt” sen – till nästa uppförsbacke.

Hittills i år har jag nu fått ihop 921 mil. Bara 79 mil kvar till mitt årsmål och det känns verkligen inom räckhåll. Nu väntar en helg utomhus med att fira pappa som fyllde 75 år igår och på söndag ska jag till Stockholm på Springtime’s Run Happy-dag! //Vickan

Fredagsmil med sällskap

Lunnsjön

Igelsjön

Tolen

Dagens runda får betyget utmärkt när det gäller sällskap och själva rundan, men tyvärr drog andningen ner den allmänna känslan…

Suuntorun

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras