Solroslöpning

Jag hade sett så fina bilder på ett solrosfält hos @bekind76. Jag fick vägbeskrivningen och gav mig iväg efter jobbet idag. Jag har aldrig tidigare sprungit på den här delen utmed Göta Kanal. Älskar att springa på nya ställen! Helst vill jag ha någon med mig, men idag sprang jag själv. Jag mötte inte en enda människa, men det fanns gott om kor, får och hästar (tack å lov inte lösa där jag sprang!). Att starta helgen med solroslöpning var verkligen bästa möjliga. Jag startade från Västra Husby (golfklubben) och sprang på kanalbanken mot Söderköping. Efter drygt 2 km kom jag till Klämman sluss. Där gick jag över slussarna och fortsatte på en stig upp till en grusväg till hästgården Gäverstad. Bara 500 m från slussen öppnade sig ett stort solrosfält. Jag har faktiskt aldrig sett ett solrosfält på nära håll tidigare. Så häftigt och vackert! Här blev det två fredagshopp, då jag missade förra fredagen ;-). Så GLAD jag blev av att se alla solrosor. Det var som ett gult hav och det surrade på rejält med insekter. Ett fotostopp med hopp och sedan sprang jag tillbaka samma väg till bilen igen. En ny springutflykt, som resulterade i ett härligt glatt löparminne. //Vickan

Solroslöpning

fredagshoppet

fredagshopp bland solrosor

Solrosfält

Solros

Vickan

Sunflower

Solrosor

Klämman sluss

Livboj

Göta Kanal

Göta kanal

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras