Promenaderna runt

I min hemstad Norrköping omringas centrumkärnan av tre långa promenader – Norra, Östra och Södra Promenaden. På västra sidan ligger gamla E4:an, men den har en gång- och cykelväg. Trots att jag har bott här i nästan hela mitt liv har jag faktiskt aldrig sprungit Promenaderna runt. Ett känt citat från Norrköping är ”Gate upp å gate ner”. Det var precis så det blev idag😃! Idag fick jag med mig Ann Sofie och Cecilia och vi sprang min tänkta runda. Underlaget är blandat grus och asfalt. Inte optimalt för mina benhinnor, men är det någon enstaka gång så funkar det. //Vickan

Jag kollade upp rundan på Google Maps innan och mätte upp den. Det stämde riktigt bra med verkligheten.

Promenaderna runt

Promenaderna runt

Ann Sofie, jag och Cecilia – girlpower på Promenaderna i Norrköping.

Södra promenaden

Kvällssol
Ovan med Ann Sofie och nedan med Cecilia. Vackert vid Motala ström.

Löpning

Motala ström

Promenaderna runt

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras