Starta dagen med löparvänner

Jag levde fortfarande på ruset från gårdagens känsla, att uppnå mitt mål med 100 mil löpning detta år, när jag vaknade i morse. Att då få starta dagen med löparvänner och springa ”finmilen” tillsammans spädde bara på gokänslan i kroppen. Igår hade jag lite tungt med andningen i uppförsbackarna – idag funkade andningen kanon och jag kände mig galet pigg. Så konstigt att det kan variera så mycket från en dag till en annan. Carro var med oss för första gången och sprang idag. Så kul med nya vänner genom löpningen. Det är ett ganska klurigt trailunderlag på denna runda, så det var imponerande att Carro (som knappt har sprungit trail innan) fixade denna kuperade och trixiga mil. Efteråt bjöd Marcus på kaffe och bullar. Mums så gott det är med fika direkt efteråt! Tack gänget för bästa starten på en lördag! //Vickan

Lunnsjön

Lunnsjön

Lunnsjön

Lunnsjön

Trailrun

Nedan vid Tolen.

TOlen

Skogslöpning

Herrsjön

Herrsjön

Starta dagen med löparvänner

Afterrun med kaffe och bulle! TACK Marcus!

Afterrun

Bilderna 1, 4-6 samt 8 kommer från @traningsperiodaren.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras