Skog och löpning är bästa medicinen

Jag har haft några lite för intensiva veckor på jobbet. Det har tillkommit en hel del saker, som annars inte brukar hända och som har tagit mycket energi. Idag kände jag att stressnivån i kroppen var alldeles för hög för att kännas ok. Så löparskorna åkte på direkt efter jobbet och jag gav mig ut i skogen med lätt tårfyllda ögon och en klump i magen. Skog och löpning är bästa medicinen! På riktigt! Verkligen! Efter några tuffa backintervaller och sammanlagt 7 km löpning i skogen var jag helt slutkörd. Och kände mig så lättad. Tårarna i ögonen fanns inte kvar. Klumpen i magen var borta. Jag kände mig fri. Tänk att något som är typ gratis, kan få mig att må så galet bra! Så tacksam att få bo granne med skogen och att jag kan springa av mig. //Vickan

Skog och löpning är bästa medicinen

Skog och löpning är bästa medicinen

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras