Höstligt och kuperat

Igår hade jag känning i halsen när jag vaknade, så jag fick tyvärr avstå lördagens planerade långpass. Då jag haft halsböld två gånger, så är jag både mer känslig och säkert mer nojig när jag känner något i halsen. Jag behöver inte ha ordentligt ont i halsen, utan avstår alltid fysisk aktivitet när jag känner att det är något annat än vanligt. Oftast försvinner det under dagen eller på en dag eller två och sedan blir det inget mer. Men jag tar alltid det säkra före det osäkra! Eftersom jag missade gårdagens pass, blev det idag ett höstligt och kuperat pass med mannen istället. Drygt hälften på skogsstig och grusväg och resten på asfalt. 13,5 km in på må-bra-kontot och jag stänger denna vecka med drygt 32 km.

Väderapparna sa storsol idag på förmiddagen. Verkligheten sa helmulet, dimma och småregn. Luften var frisk och fräsch. Jag borde haft kortärmat istället, för det var alldeles för varmt med långärmat. //Vickan

Höstlöpning

Springa tillsammans

Skogsstig

Herrsjön

Martin springer

Ågelsjön

Ågelsjön

Dagens löprunda

Höstligt och kuperat

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras