8 grader och regn

Vaknade strax innan klockan skulle ringa. Hade lagt fram kortbent och en tunn långärmad tröja inför dagens långpass. Nja, inte riktigt den klädseln som passade. 8 grader och regn – vilket väderomslag från gårdagens löprunda. Långa tights, löparjacka som tål lite regn och keps åkte på. När jag sprang upp till vårt samlingsställe, såg jag folk som satt i sina uterum med tända ljus eller brasa och med kaffekoppen i handen. Klockan var strax innan 9 och jag tänkte för en kort stund ”jag sjutton håller jag på med?”. Tänk att få ta långfrukost i ljusmys. MEN bara någon sekund senare kände jag att spöregnet och de 8 graderna var helt bortglömda och jag kände inte alls att jag ville byta in mig i ett uterum. Att start dagen med ett långlöp på kuperade och kluriga skogsstigar är livet. Lite geggigt och blött idag bara… Idag fick jag ihop 16.2 km med trevligt sällskap. Lovely! Marcus och Cecilia vek planerat av efter milen. Marcus hade lämnat en påse med kaffe och fika under ett paraply till oss tills vi kom tillbaka. Lyx! Jag är så tacksam för mina löparvänner i @werunpeking! //Vickan

We Run peking

Gänget vid Lunnsjön.

Lunnsjön

Tolen

Ett minister vid Tolen.

Tolen

Idag körde jag med min löparväst. Så smidig! Den smälte visst bra in i min svarta klädsel, för den syns ju knappt.

Springa tillsammans

Afterrun med kaffe. Najsigt!

Afterrun

Dagens känsla – Utmärkt!

Dagens känsla

Dagens banprofil

Det kändes som att 75% av rundan går uppför. Kanske inte är så, men mycket uppför är det…

Dagens runda

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras