Trailmil innan frukost

Jag försöker hitta fördelar med ”vintertid”. Vill hellre ha sommartid året runt, så att det är ljusare på eftermiddagarna. Annars känns dagarna så korta. En fördel med vintertid är dock att det är ljust ganska tidigt på morgonen. Jag arbetar hemifrån idag och hade turen att få med mig höstlovslediga Marcus (@heartandstamina) på en trailmil innan frukost. Lyx att få springsällskap även tidigt på dagen. Det var galet blött och geggigt och dessutom så regnade det. Marcus utmanade mig i att springa genom en vattenpöl, vilket jag inte alls gillar egentligen. Filmbevis finns på Instagram @life_in_a_happy_way :-D! Naturligtvis blev det afterrun när Marcus är med. Dagens första kaffe intogs i regnet, innan det var dax att springa hem den sista biten och duscha och äta frukost innan det var dax att börja jobba. Energiboost en onsdag! //Vickan

Trailmil innan frukost

Afterrun

Suunto 5

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras