Kortbent i november

Vilken dag! Tänk att det den 6 november är 16 grader och sol ute. Det är nog första gången någonsin som jag springer kortbent i november här hemma i Sverige. Jag hade absolut kunnat haft kortärmat också, för det kändes sommarvarmt. Men datumet fick mig att ta på långärmat.

I början av året var mitt mål att springa 20 km/vecka samt att få ihop 1000 km år 2020. Jag har aldrig tidigare sprungit 1000 km på ett år. Den 18 september sprang jag över 100 milgränsen och därmed var ett av årsmålen fixade. Efter den 18 september, blev mitt nya mål att springa ihop 20 km måndag – fredag varje vecka och sedan blir det ”bonus-km” på helgen. Det har nu gått 7 veckor och snittet på dessa veckor är 36 km. Det är jag så sjukt stolt över. Samt tacksam och glad över att kroppen håller. //Vickan

Kortbent i november

Kortbent i november

VIckan

Fredagshoppet

Idag blev det två fredagshopp!

Fredagshopp

Lillsjön

Lillsjön

Lillsjön

Skogen

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras