100 mil – I did it!

Jag hade en liten pirrande känsla i kroppen redan igår, när jag visste vad jag hade framför mig. Tänk att detta kunde få mig i denna sinnesstämning redan ett dygn innan😃. Idag är det inte bara fredag för mig, för idag uppfyllde jag ett årsmål som jag aldrig tidigare har klarat av. Jag har sedan 1 januari sprungit 100 mil! Detta var mitt mål för hela år 2020 och redan 18 september var det check på det! 100 mil – I did it!

Stolt. Glad. Lycklig. Nöjd.

Tänk att jag har klarat ett mål som jag aldrig nått tidigare och dessutom är det kvar nästan 3,5 månad av året. Eftersom löpning är ett av det bästa i mitt liv, så känns det så fantastiskt härligt att kroppen håller och att jag känner att jag orkar mer och mer. På rundan idag kändes det som att fötterna flög fram och naturligtvis firade jag de sista kilometrarna upp till 1000 km på skogsstigar. Total lycka och dagens fredagshopp är så mycket mer än bara ett fredagshopp och den goa känslan som fredagar ger – det är ett lyckohopp, ett firarhopp och ett 100milshopp. //Vickan

100 mil - I did it!

Lyckolöpning

Fredagshoppet blev idag 100milshoppet!!

Fredagshoppet 100milshoppet

Löpning

Blåbärsris

Suuntorun
Afterrun med Vitamin Well!

Afterrun Vitamin Well

Årsmål 2020 - 100 mil

Det blev en kuperad runda med nästan bara skogsstigar idag. Älskar’t!!

Kuperad löprunda

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras