1 december – Julkalender 2020

Äntligen! Då är det dax att påbörja nedräkningen till julafton och på vägen dit få med sig en massa härlig träning. Life in a happy way helt enkelt! 1 december – Julkalender 2020. Dagens aktivitet är 1 timmes konditionsträning. Välj själv vad som passar dig bäst. Powerwalk, löpning, skidåkning, cykling, crosstrainer, roddmaskin… Inne eller ute. Du bestämmer! Det kan kanske vara klurigt att få till 60 min kondition en vardag, men var uppfinningsrik. Dela upp tiden i två delar. En på lunchen och en på kvällen kanske? Ta med en vän eller familjemedlem irl eller i lurarna. Eller kör själv.

Eftersom jag inte kan köra så mycket träning just nu, väljer jag att utföra dagens lucka med 2 st 30 min promenader. Använd gärna hashtag #happyjulkalender2020, om du lägger upp en bild på instagram. Kul om vi alla kan peppa varandra. //Vickan

Julkalender 2020

1 december - Julkalender 2020

Här kan du läsa om hela #happyjulkalender2020.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras