Giving tuesday

Som ni säkert att sett runt om på sociala medier idag, så har många idrottsstjärnor lagt upp bilder på sig som barn, många svartvita. Team Bauhaus och Svenska idrottare sluter upp i kampen mot barncancer. På Giving tuesday, idag den 1 december,  kommer de att skänka 1 krona till Barncancerfonden för varje minut de tränar. Och de uppmanar alla till rörelse och att skänka motsvarande tid i minuterar till Barncancerfonden. BAUHAUS möter er träningstid upp till 1 miljon kronor. Hur fantastiskt är inte det!! Infon ovan kommer från Barncancerfonden och insamlingssidan. KLICKA IN HÄR, om du också vill bidra!

Detta passar ju perfekt ihop med dagens lucka i min aktiva julkalender – 60 min konditionsträning. Jag har ju även kört rehab några gånger idag också, så jag avrundar uppåt till 100 minuterar. //Vickan

Vickan

Giving tuesday

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras