3 december – Julkalender 2020

3 december – Julkalender 2020. Dagens aktivitet är 3 x 3  min intervaller löpning. Det innebär att du springer en intervall på 3 min, sedan har du aktiv vila i 1 min. Upprepa igen x 3. Farten ska helst vara hög och det kommer att vara jobbigt. Känsla efter ett intervallpass är oftast fantastiskt skön. Du orkar hålla ett ganska högt tempo! Sammanlagt bara 9 snabba minuter. Glöm inte bort att ha uppvärmningsjogg i ca 10 min innan och gärna nedvarvningsjogg 10 min efteråt. Ett pass på knappt 30 min och du kommer att ha en skön känsla i kroppen efteråt. Vill du inte springa, kan du naturligtvis powerwalka, köra på en spinningcykel eller crosstrainer eller ro i en roddmaskin. Gör det som passar dig bäst.

På torsdagar brukar jag tipsa om ett löppass, oftast intervallpass. Ni hittar alla dessa löppasstips HÄR. Använd gärna hashtag #happyjulkalender2020 på instagram om du lägger upp en bild där. //Vickan

Så här ser passet ut:

10 min uppvärmningsjogg
3 min intervall – 1 min aktiv vila (gå sakta eller trampa på stället)
3 min intervall – 1 min aktiv vila
3 min intervall – 1 min aktiv vila
10 min nedjoggning

3 december - Julkalender 202

Här kan du läsa om hela #happyjulkalender2020.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras