6 december – Julkalender 2020

6 december – Julkalender 2020. Dagens aktivitet är 6 x 10 min powerwalk, löpning, cykling – gärna i dagsljus.  Välj själv om du vill köra alla 10 min i ett svep som 60 min eller om du vill dela upp dem som 6 intervaller. Ett annat alternativ kan också vara att du blandar dina olika 10 minutare mellan löpning och powerwalk (kanske kan kalla det PWrun) eller cykling och löpning (typ bikerun).

Jag valde en för mig ny kombo – PWbike. Jag fick reda på i veckan att jag fick cykla på en motionscykel. Så kul att få göra något mer än bara promenader. Så igår testade jag kombon 20 min PW och 10 min motionscykel. Det var en kul kombo. Jag tycker egentligen att motionscykel är supertråkigt, men nu känns det superlyx. Det blev 3 st 10-minutare på förmiddagen och 3 st 10-minutare på eftermiddagen. Använd gärna hashtag #happyjulkalender2020 på instagram on du lägger upp bild eller film. //Vickan

Pwbike

6 december - Julkalender2020

Här kan du läsa om hela #happyjulkalender2020.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras