17 december – Julkalender 2020

17 december – Julkalender 2020. Dagens aktivitet är 17 upphopp efter varje km löpning eller promenad. Här kombinerar du löpning och styrka i ett. Detta är veckans tips på löppass. Många fler tips på löppass (mest intervallpass) hittar du här.

Ett upphopp: böj dig ner och dutta fingrarna i marken och res dig och hoppa rakt upp och sträck upp armarna ovanför huvudet. Om du inte vill hoppa, stannar du bara kvar på marken när du har rest dig upp och sträcker bara upp armarna ovanför huvudet.

Jag gick en powerwalk på 5 km och stannade efter varje km och gjorde upphopp. Jag testade några enstaka med hopp, men gjorde naturligtvis (utifrån mina förutsättningar just nu) mest utan hopp. Det blev 85 upphopp det. När man gör 17 åt gången känns det helt ok. Men 85 på en och samma gång skulle vara riktigt tufft. Det blev en kul blandning av kondition och styrka😃!

Använd gärna hashtag #happyjulkalender2020 på instagram om du lägger upp en bild. //Vickan

Powerwalk

Upphopp

Jag gick distansrekord (efter operationen) och ”spräckte” 5 km-gränsen😃🌟! 5,45 km och det kändes fantastiskt bra. Igår kände jag verkligen hopp (inte bara upphopp😉), utan hopp om en aktiv framtid🙏!

Distansrekord
Här
 kan du läsa om hela #happyjulkalender2020.

1 kommentar

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras