Finmilen

Nu är det nästan en månad sedan vi sprang tillsammans sist. Äntligen fick vi till att springa ihop i skogen igen. Idag valde vi finmilen, en mil på mestadels små skogsstigar samt fin och kuperad natur. Det var första gången vi sprang denna runda med snö på marken. Idag var det kramsnö, vilket innebar supermakt på vissa ställen och att man sjönk ner några cm i varje steg på övriga tiden. Det gick riktigt bra för mig, men jag fick ta emot hjälp av gentlemännen i några branta nedförslutningar då det var riktigt halt. Är fortfarande lite ”rädd” att ramla på min axel eller behöva ta emot mig om jag skulle halka till. Vi var fem som startade och två vek av efter halva rundan då de skulle på kalas.

Afterruncoffee är nog det bästa kaffet. Och tillsammans med en massa skratt blir det ännu bättre. 11 km in på måbrakontot. Energiboost deluxe. //Vickan

Springa tillsammans

vinterlöpning

Vinterlöpning

Afterruncoffee

Det börjar seriöst iallafall… 😆

Löparglädje

Finmilen

Finmilen

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras