Årets första t-shirtlöpning

Fredag. Så skönt med några dagar ledigt, då jag känner mig extra trött. Efter jobbet drog jag direkt på mig löparkläderna och sprang iväg. Jag började rundan med en tröja på mig, men den åkte av innan jag ens sprungit 1 km. Eftersom Yxbacken stängde i onsdags, sprang jag dit för att se om det fanns någon snö kvar. Lite coolt att hoppa fredagshoppet i kortärmat och i snö. Härligt att solen var framme underhålla rundan. //Vickan

Fredagshoppet

Toppen på Yxbacken

Manchester

Vickan

Jag sprang förbi min minnesplats i skogen och stannade till en stund i solen. Min kollega José som jag jobbar tillsammans med i över 20 år, skulle ha fyllt 60 år i onsdags. Han gick bort i mitten av december. Det känns fint att ha en liten egen plats att springa till.

Josehjärtat

 

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras