Påskaftonsmil bakåfram

Är det lördag så är det, då spelar det ingen roll om det är en afton eller inte. Idag blev det en påskaftonsmil med bästa löpargänget. Vi har ju en favoritrunda som vi kallar finmilen. Vi älskar den allihopa, så vi springer oftast åt samma håll. Idag vände vi rundan bakåfram. Tänk så annorlunda rundan blir åt ”fel håll”. Uppförsbackarna som vi fasar för, blir helt plötsligt härligt långa nedförslut. Naturen upplevs som annorlunda när man ser den från andra hållet. Vi springer ju förbi fem sjöar på denna runda. Vi märkte att vi faktiskt ser mer av sjöarna om vi springer den bakåfram. Dock upplever vi att det är mer uppförsbackar år detta håll, även om de längsta uppförsbackarna känns åt andra hållet. Lite plus med båda varianterna alltså. Oavsett så är det kul med variation. Rundan blir verkligen en helt annan, när man vänder på den. //Vickan

Påskaftonmil bakåfram

Lunnsjön

På bilden ovan är de två vita prickarna två svanar. Det såg väldigt fint ut med dem i vattnet i verkligheten.

Lunnsjön

Påskaftonsmil

lunnsjön

Afterruncoffee med lite snack om rundan och lite annat trevligt snack efteråt.

Afterruncoffe

 

Finmilen

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras