Veckans löppass: 3 min + 1 min intervaller

Veckans löppass: 3 min + 1 min intervaller blev denna veckas intervallpass. Då jag skulle springa, kom stora hagelskuren, så jag valde att köra intervallerna på löpbandet. Jag som tidigare dragit mig för att springa på löpbandet, kan faktiskt se fram emot och gilla att springa intervaller där. Med musik i öronen och ett planerat pass, så känns det riktigt bra. Dessutom kan jag andas ordentligt när jag är inomhus, vilket såklart är ett stort plus😉.

Så här såg passet ut:

10 min uppvärmningsjogg

6 x 3 min intervall – 1 min joggvila

4 x 1 min intervall – 30 sek joggvila

10 min nedvarvningsjogg

Passet tar 50 min och det är alltså 30 min intervaller med joggvila. Detta var nog ett av de tuffaste passen jag kört på löpbandet. De sista två 3:orna var kämpiga, så därför bestämde jag mig där och då för att lägga till fyra 1:or. Jag tycker det är skönt att kräma ut det där lilla sista. Jag körde 3 min intervallerna på löpbandets 11:a, joggvila på 8:an och 1 min intervallerna på 12:an. //Vickan

Veckans löppass: 3 min + 1 min intervaller

Veckans löppass

Suuntorun

Löpbandsintervaller

Intervallpass

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras