Utflyktspromenad i Marmorbruket

Tänk att vi bor så nära, men ändå har vi aldrig gått i dessa trakter. Idag blev det en utflyktspromenad i Marmorbruket i Kolmården. Oerhört vackert med alla blåsippor, Bråviken och naturen. Vi parkerade vid Bodavikens camping och gick sedan på orange led på Marmorstigen och Kopparbostigen. Vi gick utmed vattnet ända fram till Vildmarkshotellet, där vi hittade en fin klippa med galet härlig utsikt att dricka kaffe på. Livskvalité! På vägen tillbaka gick vi på leden ovanför där det var klurig skogsstig några km, innan vi kom tillbaka till Bråvikskanten ingen. En otroligt vacker promenadsträcka på 8 km. Man kan korta ner den på flera ställen. Nu längtar jag efter att få testa att springa just denna sträcka. Hit kommer vi definitivt fler gånger!

Det blev en mycket aktiv dag, då jag sprang 12 km trail på morgonen. Över 30.000 steg känns fint i benen. //Vickan

Marmorbruket

Lördagspromenad

Kaffepaus

Kaffeutsikt

Kaffepaus

Bråviken

Fotopaus

Marmorbruket

Utflyktspromenad i Marmorbruket

Apple watch

28 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras