Lördagsmilen blev 16 km

Vi är ju ett gäng som brukar träffas kl. 09.00 på lördagar och springa en mil på trailstigar. Idag var det bara Pär och jag och vi tog ut svängarna lite. Så lördagsmilen blev istället 16 km. Och det är inte vilka 16 km som helst, utan riktigt trailigt och mycket kuperat.

Förra lördagen hade jag pigga ben och ok andning. Idag var det precis tvärtom. Grymt tufft mentalt och fysiskt. Vad är det för fel?! Jag är ändå så galet tacksam att jag tog mig igenom 16 tuffa km och faktiskt njöt också! Pär tog täten idag och drog mig genom rundan. Afterrun med läskande god Vitamin Well Reload och kaffe. //Vickan

Springa tillsammans

Lunnsjön

Afterrun

Börjar nästa längta efter att springa på helt plant underlag…

Kuperad trailrunda

Lördagsmilen blev 16 km

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras