Återbesök och fredagsfys

Idag var jag på ett återbesök hos ortopeden som opererade mig. Jag trodde att jag skulle behöva ta en ny kortisonspruta, men det behövde jag tack å lov inte🙏. Däremot måste jag fortsätta med de antiinflammatoriska tabletterna ett bra tag till, kanske över sommaren. Det känns sådär eftersom jag inte alls gillar att äta tabletter. Men men, jag måste bli helt återställd och det är prio ett! Sedan fick jag beröm för mitt rehabarbete och att jag utvecklat min rörlighet sedan sist. Det kändes riktigt bra och det blev jag glad av! För rehabarbete är verkligen inte roligt… Därför känns det extra kul när det ger önskade resultat.

Glad av berömmet, bytte jag om till löparkläder när jag kom hem och gav mig ut i skogen. Idag funkade både andning och ben. Oerhört skön känsla. Jag sprang fram till mitten på Familjenbacken för att se underlagsstatus. Jag har fått flera frågor om det är snö kvar, så jag ville kolla läget. Sedan sprang jag uppför till toppen. Tänk att andningen och benen var med mig även här. Underbart! Ett fredagshopp i snön blev det också. Kände mig pigg och glad när jag kom hem. Go fredagskänsla! //Vickan

Ortopeden

Fredagshoppet

Familjebacken

Utsikt över Bråviken. Det kommer bli ännu finare när det har växt upp gräs här i backen igen. De har höjt och jämnat ut slalombacken inför denna vinter.

Utsikt över Bråviken

Utsikt från Yxbacken

På toppen av Yxbacken. Älskar detta ställe!

Löpning i Yxbacken

Det såg lite roligt ut i skogen. Snön var helt borta, utom på skuggsidan av trädfoten…

Skogen

Dagens runda

41 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras