Söndagsmil bland vitsippor

Jag hade egentligen inte tänkt springa idag, men känslan när jag sprang i fredag och igår var så otroligt härlig🥰 – då andning och ben var med mig – så jag hängde på mannen som skulle springa asfalt idag. Jag, eller rättare sagt mina benhinnor, gillar ju inte alls asfalt, men om jag bara springer någon enstaka runda då och då så funkar det. Min dröm är att det skulle finnas en liten bit med grus utanför asfalten, så att jag kan springa där istället. På vissa ställen finns det, men definitivt inte så ofta. Tyvärr är denna grusremsa ofta lite för smal eller lutande, så att det är svårt att springa där. Idag blev vår söndagsmil bland vitsippor i Torshagsravinen och från vår topp på berget till grannbyns topp och sedan tillbaka igen. En fin runda, men som sagt lite för mycket asfalt. Det är dock kul att variera löprundorna. //Vickan

Torshagsravinen

Söndagsmil

Vattenfall

Vårblommor

Vårlöpning

Vitsippor

Söndagsmil bland vitsippor

Parlöpning

Dagens runda

Söndagsmil bland vitsippor

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras