Hur ser dina löprundor ut?

Vi har alla olika förutsättningar med vår löpning. Kroppsliga, målmässiga, tidsmässiga, platsmässiga eller vad det nu än kan vara. Jag bor högt upp på ett berg, så ska jag springa på ”platten” så måste jag börja rundan med en lång nedförsbacke och avsluta med en lång uppförsbacke. Dessutom bor jag ju granne med skogen, en kuperad skog. Inga av mina löprundor är bara på plan mark. När jag tittade tillbaka på mina löprundor sista tiden, så inser jag hur mycket backar jag springer upp och ner för. Hur ser dina löprundor ut? Kan du välja om du vill springa backigt eller platt? Brukar du springa samma runda nästan varje gång eller varierar du? Springer du bara på asfalt eller bara i skogen? Jag gillar variation på löprundor, men jag vill helst springa i skogen. Dagens runda blev kuperad även den. //Vickan

Dagens runda

Löpning

SKogslöpning

Här är senaste veckornas rundor:

Hur ser dina löprundor ut?

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras