Springa in våren med nya skor

Finns det något bättre än att starta våren med nya löparskor?!? För mig är det iallafall underbart😍! I samarbete med Runningshop.se får jag nu testa de senaste Asics Gel Nimbus 23 i den härligt fina mintgröna färgen. Happiness i kubik. Första löprunda är gjord i dessa sköningar och det var som att springa på moln. Life in a happy way helt enkelt!!

Invigningsrundan blev på flera olika underlag – skogsstig, elljusspår och grusväg. Skorna fungerade lika bra på alla underlag. Längtar redan till nästa runda med dem på fötterna!

Idag firade jag dessutom att jag har varit mamma i 20 år! 20 år, det känns helt konstigt att det har gått så lång tid. 20 år fyllda av kärlek, skratt, minnen och upplevelser. Faktiskt minimalt med tjafs, vilket känns oerhört bra. Grattis Jacob på din 20 årsdag!! //Vickan

Löpning

Springa in våren med nya skor

Asics Gel-Nimbus 23

Blå himmel

Olika underlag – nya skorna passade överallt!

Olika underlag

Vickan

Eftersom det är personlig lockdown i Östergötland, så blev det tyvärr inget släkt- eller vänkalas. Mina föräldrar som är färdigvaccinerade kom och fikade utomhus. Nu är jag så galet trött på Corona och alla restriktioner. Kan det bara ge sig snart… Grattis älskade unge❤️!!

Sonen fyller 20 år

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras