Raspfältshopp

Gult i massor. Blå himmel. Och grönt gräs och gröna träd. Dessa tre färger är verkligen sommar för mig. Idag blev det löpning på cykelbanorna, eftersom rapsfälten i år är precis där. Älskar dessa gula rapsfält! Jag vet att man inte ska gå in på dem, eftersom bönderna inte kan skörda ordentligt då. Jag höll mig såklart utanför och det blev ett rapsfältshopp och lite löpning bredvid. Det hör liksom till att få till en raspfältsbild varje år💛. Jag hade tänkt att springa en milrunda, men kände efter 2,5 km att jag tyvärr hade känningar i benhinnorna. Så jag vände och sprang samma väg tillbaka. Lyllos mig som fick se rapsfälten en gång till. Inte lika lyllos för benhinnorna dock. Men nu blir det vila resten av dagen.

Här kommer en bildbomb från dagens runda. Kunde inte låta bli… Ha en finfin fredag! //Vickan

Rapsfältshopp

Cykelväg mellan rapsfält

Rapsfält på båda sidorna om cykelvägen.

Rapsfält

Löpning vid rapsfält

Rapsfält

Gococo och asics

Matchade kompressionsstrumpor från Gococo med rapsfältet och nya Asics favvoskorna från Runningshop.se med gräset.

Rapsfält

Rapsfält

Rapsfältslöpning

Det blåste lite😄…

Vickan

Rapsfält och sol

Vickan

 

1 kommentar
  1. Hej Vickan,
    Beautiful pictures!! 🙂 Would you please tell me the exact location of these fields?
    Have a great summer!

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras