Invigde mina nya trailskor

Fredagsfys och jag invigde mina nya trailskor i samarbete med Runningshop.se. Jag har tidigare haft Hoka One One Torrent, men dessa är den nyare varianten – Hoka One One Torrent 2. Grymma skor som gjorde dagens löpning utmärkt. Älskar att springa första rundan i nya löparskor! Jag sprang på alla underlag för att testa skorna: skogsstigar, obanat, motionsspår, grusväg, asfalt, uppför en lerig slalombacke, nedför vattenfyllda stigar, på torrt och på vått underlag. Typ allt alltså. Och det funkade utmärkt på alla sätt. Inget kläm eller skav överhuvudtaget från skorna. Jag är sååå nöjd! Naturligtvis blev det även fredagshopp idag! //Vickan

För att fira att jag är så otroligt nöjd med mina nya skor, så kan jag nu ge er 15% rabatt på hela sortimentet hos Runningshop.se till och med 210603. Använd rabattkoden ”Vickan15”. Rabattkoden gäller inte produkter från Garmin och Polar.

Hoka One One Torrent 2

Blåa och gula – Sveriges färger. Kanonfina!

Invigningsrundan

Hoka One one torrent 2

Trailrunning

Invigningsrunda

Fredagshoppet

Ett fredagshopp på toppen av slalombacken, med utsikt över Bråviken, blev belöningen efter att ha sprungit uppför backen! Hoppar in mina nya skor!!

Fredagshopp

Det var en mindre sjö på motionsspåret…

Blött i skogen

1 kommentar
  1. When I initially left a comment I appear to have clicked the -Notify me when new comments are
    added- checkbox and now each time a comment is added I receive four emails with
    the same comment. There has to be a way you are able to remove me
    from that service? Appreciate it!

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras