När stigen blev till en sjö

Lördagsmorgon. Solen skiner. Himlen är knalligt blå. Inte ett moln. Det är varmt redan vid 8. Linne och kortbent är det enda tänkbara. Härligt! Äntligen sommarvärme! När jag sprang på skogsstigar och motionsspår igår var det väldigt blött på sina ställen. Valde mina gamla trailskor idag, då vi skulle springa på stigar jag befarade vara riktigt geggiga. Jag hade så rätt. Ojoj vad gegga och vatten det var i skogen. Ofta på ställen som aldrig är blöta annars. Jag gillar egentligen inte att bli blöt om fötterna, men det blev man idag. På ett ställe gick det verkligen inte att välja ett ”oblött” alternativ – när stigen blev till en sjö. En härlig, varm, solig och blöt runda. Naturligtvis blev det afterruncoffee efteråt! //Vickan

Lördagsmil

När stigen blev till en sjö

Stigen blev till en sjö

Utmanande att springa genom denna ”sjö” på stigen.

Springer i vatten

Springer i vatten

Utmanar mig själv

Afterruncoffee

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras