Upplevelsepass med Runacademy

Väckarklockan ringde även denna helgmorgon. Idag var det dax med upplevelsepass med Runacademy. Jag bryggde en termos kaffe att ta med, åt frukost i lugn och ro (övriga familjen sov fortfarande) och packade i ordning det som skulle med. Pär hämtade mig i den fina Jaguaren. Lyxigt att få åka med till Svärtinge. Soligt. Blå himmel. Linnevarmt ute redan på morgonen. LOVELY! Vi samlades vid Bergkulla och delades upp i mindre grupper utifrån längd och hastighet man ville springa. Madde och jag fick en härlig medelgrupp med oss att springa milen. Jag har aldrig sprungit denna Naismil tidigare, så det var riktigt kul att få upptäcka den. Vi gjorde några stopp på vägen med löpskolningsövningar, styrka och en tabata med intervaller. 10 måbra-km in på kontot. Positiva, glada och nöjda deltagare när vi kom ”i mål” efter 10 km. Sedan hade vi gemensamt afterruncoffee. En mycket trevlig söndagsförmiddag med #RunacademyNkpg. //Vickan

Bilderna 1, 3, 7 och 9 är tagna av @madelencasta.

Naismilen

Upplevelsepass med RUnacademy

Skogslöpning

Det var riktigt blött och geggigt i skogen idag också!

Trailrunning

Styrkepaus

Styrkepaus

Gruppbild efter ”mördarbacken”.

Gruppbild

Skogslöpning

Söndagsmil

Afterruncoffee – när kaffet smakar som bäst!

Afterruncoffee

Afterruncoffe

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras