Löparskor – kan man ha för många?

Löparskor – kan man ha för många? NEJ! Om löpning är något som du gör regelbundet och ofta, så kan det ju till och med vara bra att ha några olika skor att alternera med. Det har du ju med vanliga skor i vardagen…

Det var inte så länge sedan, som jag bara hade ett par löparskor som jag använde på alla underlag. Det funkade ju ok, men nu när jag har testat andra typer av skor inser jag hur bra det är. Vilken skillnad det blir på flowet i löpningen, om jag har skor anpassade till underlaget. Nu har inte jag sjukt mycket skor, men ändå några olika. Mina favoriter är Asics Gel Nimbus 23 till löpning på grusväg, asfalt och elljusspår. När jag springer skogsstigar använder jag just nu Hoka One One Torrent 2. Jag är lite sugen på att testa Asics trailsko nästa gång. Jag har även kvar mina tidigare löparskor, som jag använder när det är extra geggigt eller blött ute. Till vintern har jag ett par mer anpassade skor för kylan och ett par med dubb under.

Hur gör du? Använder du ett par skor tills det är dax att byta eller har du några olika att byta mellan?

När jag löpcoachar för Runacademy har vi alltid Salomonskor. ”Privat” springer jag med mer dämpade skor än dessa Salomonskor är, men de skorna funkar toppen något pass per vecka för mina benhinnor.

Idag är det enligt kalendern sommarens första dag. Vill du starta sommaren eller semestern med ett par nya löparskor? Eller med annan utrustning för löpning? Just nu har du möjlighet att få 15% rabatt hos Runningshop.se på hela deras sortiment (utom produkter från Garmin och Polar). Använd rabattkoden ”Vickan15”, som gäller till och med torsdag 210603. //Vickan

Löparskor

Löparskohjärta!

Löparskohjärta

Löparskor - kan man ha för många?

Runningshoes

PS. Det här är inte riktigt hela sanningen… Det finns några löparskor till i träningsgarderoben faktiskt🙃😝

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras