Blått och gult på Sveriges dag

Idag är det 6 juni – Sveriges nationaldag🇸🇪! Mannen och jag bestämde oss för att springa runt Ågelsjön denna fina dag. Jag klädde mig i blått och gult på Sveriges dag och nya trailskorna är ju dessutom blå och gula💙💛! Vi började med trailsidan av sjön och där är det mäktiga utsiktsvyer. Idag var det dessutom galet mycket mygg.

Jag kände ganska direkt att benen inte var med mig idag. Det kändes inte som att blodet kom dit överhuvudtaget. Där och då bestämde jag mig för att ta mig runt milen med ett positivt tänkande, även om jag känner stor frustration över att inte veta varför andning och ben inte synkar med mig ibland. Jag valde att gå i alla uppförsbackar – positivt med det är att man hinner njuta mer av den vackra naturen när man går. Jag fick stanna och andas och skaka loss benen med jämna mellanrum. Då passade jag även på att ta lite foton. Man kan ju välja att vända om hem, inte komma ut alls eller att göra det man kan. Jag väljer alla dagar i vecka sista alternativet. Jag mår alltid bra efteråt och hittar absolut stunder att njuta även under passet.

När jag kom hem satte jag mig direkt på altanen och varvade ner med afterruncoffee och en Vitamin Well reload. Härligt! Dessutom med underbar doft av syrénbusken. En riktigt najsig start på söndagen. //Vickan

Ågelsjön

Frihet! Utsikt! Life in a happy way!

Frihet

Ågelsjön

Fin nygjord trappa i ravinen. Oerhört mycket smidigare att ta sig upp och ner nu. Hoppas att det kommer lite spänger på de geggigaste ställena också.

Trappa

Trailstig

Blått och gult på Sveriges dag

Blåa kompressionsstrumpor, gult linne och blågula trailskor – är det Sveriges nationaldag så är det💙💛!

Drickapaus

Ågelsjön runt

Parlöpning

Första hela milrundan med nya Hoka one one Torrent 2 från runningshop.se. Det är först när milen är avklarad på ett bräde som skorna är ”invigda” på riktigt😃.

Hoka one one

Afterruncoffee och en Vitamin Well reload var fantastiskt gott när jag kom hem🙌!

Afterruncoffee

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras