Det blir en blĂ„ sommar💙

Jag Ă€lskar naturen. ”Min” hemmaskog, fjĂ€llen, kusten, sjöar, sommar, vinter, höst och vĂ„r. Det Ă€r mĂ€ktigt med vĂ€der- och Ă„rstidsskiftningar i naturen. Vi har bokat boende i Åre en vecka i sommar och jag ser jĂ€ttemycket fram emot det. Jag har aldrig varit i Åre tidigare, sĂ„ det kĂ€nns spĂ€nnande att Ă€ntligen fĂ„ komma dit. Vi kommer att dagsvandra och springa. Förra sommaren fick vi nĂ„gra fantastiska dagar i SĂ€len. Det jag saknade dĂ„ var ett par skor i Gore-Tex och en dagryggsĂ€ck. Nu har sakerna jag bestĂ€llt kommit hem och det blir en blĂ„ sommar💙. Det slank visst med en blĂ„ tröja i bestĂ€llningen ocksĂ„đŸ˜‰. Skorna Ă€r ett par traillöpningsskor. Idag invigde jag dem pĂ„ en kortare löptur pĂ„ lunchen. Bra dĂ€mpning, men lite varma. FĂ„r kanske lĂ€gga i en sula, för de kĂ€ndes nog lite stora. //Vickan

Löpning

Salomonrunning

Trailrunning

Skorna Àr ett par Salomon XA PRO 3D v8 GTX. Mina första löparskor med Gore-Tex (fast jag ska ha dem som vandringsskor).

Salomon XA PRO 3D v8 GTX

RyggsÀcken Àr en Salomon Trailblazer 30.

Det blir en blÄ sommar Salomon

Inga kommentarer

BerÀtta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras