Veckans löppass: Tabata -intervaller

Veckans löppass: Tabata-intervaller innebär att du springer 20 sek och vilar 10 sek i 4 min. Alltså åtta intervaller. Detta upprepar du tre gånger. Sammanlagt 24 st 20-sek intervaller. Du kan naturligtvis välja att köra 1, 2, 3 eller 4 omgångar med Tabata, men bestäm dig innan du börjar köra. Jag valde 3 omgångar denna gång. Tre omgångar är bara 12 effektiva minuter. Jag valde skogsstig och grusväg. Vad väljer du? Du kan gärna alternera plant underlag med backigt eller skogsstig med grusväg/asfalt om du gör flera Tabata. Vädret och naturen är ju helt fantastiskt just nu!! //Vickan

Så här såg passet ut:

10 min uppvärmningsjogg

En Tabata = 20 sek intervall, 10 sek vila x 8 (4 min)

Setvila 1 min

En Tabata (4 min)

Setvila 1 min

En Tabata (4 min)

10 min nedvarvningsjogg

Veckans löppass: Tabata-intervaller

63 kommentarer
 1. livin ivermectin stromectol dosage
  resounding can you take stromectol after using permethrin
  buy ivermectin 6 mg online
  – ivermectin stromectol cancer
  [url=http://ivermectin12mg.com/#]buy ivermectin 6 mg online
  [/url] newsarticle how to treat stromectol rash side effects

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras