Parlöpning innan frukost

Vi visste att det skulle bli varmt idag. Jag älskar värme och klarar av att springa utan problem. Min man däremot gillar inte att springa när det är för varmt. Så vi ställde klockan och gav oss iväg tidigt för att slippa de varmaste timmarna. Det blev parlöpning innan frukost idag alltså. 12,5 km löpning, mest trail, men även lite grusväg. En härlig start på lördagen, som sedan fortsatte utomhus med lite chill på altanen, 6 km gräsklippning och sedan årets första grillning för oss. En härlig och god dag! //Vickan

Parlöpning innan fruksot

Ågelsjön

Att stå nedanför slalombacken och se vad man har framför sig i hettan…

Famijebacken

Härligt när det känns mer än bra!

Suuntorun

Afterrun Vitamin Well

Gräsklippning med bara vänsterarmen. Vi har motorgräsklippare, men den självgående funktionen är tyvärr trasig. Det blir tungt emellanåt, då vår gräsmatta sluttar lite. Nöjd att jag fick ihop 6 km ändå.

Gräsklippning

Gräsklippning

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras