Mina sommarmål 2021

Idag är det första dagen på min semester. Just nu känns den härligt lång. Jag brukar varje sommar skriva om mina sommarmål. Tidigare år har jag klurat på dessa i god tid, men ärligt så ägnar jag första tanken åt dem idag. Jag har tidigare fått ändra min mål, då jag blivit sjuk på semestern. Nu hoppas jag innerligt att jag håller mig frisk hela sommaren.

Mina sommarmål 2021 är:

  • Äta frukost utomhus varje dag.
  • Få ihop minst 10.000 steg om dagen.
  • Springa på nya ställen.
  • Springa PB i längd.
  • Njuta av ledigheten och försöka vara här och nu.

Vad har du för sommarmål? Eller har du inte mål och tar sommaren som den blir? Oavsett om du har mål eller inte, så hoppas jag att du får en riktigt härlig och avkopplande sommar.

Jag ska ta Covidspruta nr 2 nu på lördag. Sedan är jag färdigvaccinerad (för nu…). På söndag åker vi till Åre och det ser jag otroligt mycket fram emot. I övrigt är sommaren ganska oplanerad, vilket är så jag vill ha det. Att ta dagen lite som den kommer. Att hoppa på något roligt eller trevligt som dyker upp. Att umgås med familj och vänner. Att springa när på dagen jag själv känner för det. Att vara avslappnad, aktiv och må bra!

Idag startade jag min första semesterdag med frukost ute på altanen. Det blåste och var lite kallt, men en go filt runt kroppen gjorde susen. Frukost smakar ännu bättre utomhus! Nu på kvällen sprang Pär och jag en fin mil tillsammans. Vilket kvällsljus och värme. Magiskt vackert i skogen. Jag fick ihop 12 kuperade km.

Sommarfrukost

Springa tillsammans

Kvällsljuset

Ågelsjön

Feeling

Dagens runda

Afterrun

Ett minne dök upp i mitt flöde från 1 juli förra året. Då hade jag sprungit 704 km fram till och med dagens datum. I år är den siffran 846 istället. Kanske kan jag nå drömgränsen med 1500 km innan årsskiftet!?? Jag hade 1000 km som mål förra året. //Vickan

1 juli 2020

1 juli 2021

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras