Vi är på plats i Åre

Som jag har längtat! Jag har aldrig tidigare varit i Åre, så jag har verkligen sett fram emot sommarens resa hit. Efter 9 timmar på resande fot, varav jag mådde skrutt halva resan efter gårdagens Covidspruta nr 2, var det riktigt skönt att komma fram. Vi är på plats i Åre Björnen, där vi har hyrt en lägenhet med balkong. Det är så vackert och varmt här. Termometern står på drygt 30 grader. Vi bar in packningen i vårt boende och gav oss sedan direkt ut på en liten promenad. Det var skönt att gå ur kroppen efter många timmars stillasittande. Jag fick ihop mitt dagsmål med 10.000 steg. Vi gick från vårt boende upp till Copperhill. 2,25 km bara uppför, sedan blev det lika långt nedför hem. Varmt och vackert som tusan.

Om någon har tips på en runda att vandra eller springa eller ett vackert utflyktsmål, så tips mer än gärna. //Vickan

Utsikten från lägenheten

Utsikten från vår balkong. Man ser både Åreskutan och Åresjön.

Promenad i Åre

Åreskutan

Vi är på plats i Åre

Utsikt från Copperhill nedan.

Copperhill

Åreskutan

Åre Björnen

Åresjön

Promenad i Åre

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras