Veckans löppass: 30 och 15 sek intervaller

Veckans löppass: 30 och 15 sek intervaller innebär att jag först körde 5 x 30 sek intervaller och sedan 10 x 15 sek intervaller. Mer än så orkade jag inte i hettan idag. Termometern stod på 31 grader när jag sprang ut strax efter kl. 19. Det blev sammanlagt 10 min intervaller, då jag körde gåvila lika lång tid som intervallen var. Det är verkligen inte ofta som jag bara springer i sporttop och korta strumpor, men idag fick det inte att ha mer kläder på sig. //Vickan

Så här såg passet ut:

10 min uppvärmningsjogg

5 x 30 sek intervaller med 30 sek gåvila mellan intervallerna.

10 x 15 sek intervaller med 15 sek gåvila mellan intervallerna.

20 min nedvarvningsjogg
(10 min nedvarvningsjogg räcker, men jag kände att jag ville springa lite mer)

Veckans löppass

Sommarlöpning

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras