Premiärturen

Idag har jag invigt min alldeles egna SUP! Premiärturen blev på sjön vid landet. Pappa hjälpte till att pumpa upp den. Det blåste ganska byigt idag, så emellanåt var det lite tufft att ta sig framåt eller i sidled. Jag körde iallafall två rundor under dagen jag var på landet. Jag har ju kört SUP här tidigare och då lånat min syster Rebeckas SUP. Nu har jag alltså en egen. Jag valde samma modell och märke som syrran har, fast jag köpte en större modell. Min ena son är drygt 185 cm och väger betydligt mer än mig. Jag vill såklart att han också ska kunna använda SUP:en om han vill. Därför blev det en SUP som tål mer vikt. Nu hoppas jag på att få många tillfällen att använda min SUP både denna sommar och höst. Ja, även i flera år framåt såklart! //Vickan

Uppblåsning av SUP

I väntan på

Premiärturen

Premiärturen med SUP

SUP

Stand up paddle

Premiärturen

Sup på bryggan

Strandkanten

SUP på bryggan

SUP

SUP

 

SUp och livboj

Sommardag

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras