Skulle vara veckan då jag passerade gränsen

Det här skulle vara veckan då jag passerade gränsen. Gränsen till 1000 km löpning detta år. Fredagshoppet skulle vara på toppen av Yxbacken, precis när 1000 km var uppnått. MEN en sketen bruten tå hamnade i vägen för detta. Så jag passerade ingen gräns idag. Målet med dagens runda blev istället att ta mina första löpsteg. Jag trodde att jag skulle behöva blanda lätt löpning med gång. Men det kändes ok, så jag joggade på. Det är fasen inte lätt att vara klok, när hela kroppen och själen vill SPRINGA! Men någonstans kom dock den där kloka tanken, att ändå ta det lite lugnt. Grusvägsunderlag, lugn takt och full koll på vart jag satte fötterna (ingen höjd blick idag…). Ett fredagshopp med landning på ett ben. Detta får jag ändå känna mig nöjd med. Två dagar utan att uppnå stegmålen denna vecka. Det är ändå galet ok med tanke på stortån. Lycklig att kunna springa kontrollerat efter en vecka. Håller tummarna att det inte blir några ”efterdyningar” med värk senare ikväll. Riktigt nice att vara på G igen. //Vickan

Löpning

Fredagshoppet

Fredagshopp på ett ben

Skulle vara veckan då jag passerade gränsen

43 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras