Delar av Vertical Challenge

På eftermiddagen idag var det dax att springa första löpturen här i Trysil. Jag hade gått förbi skylten med Salomon Vertical Challenge (SVC) två gånger och blev nyfiken på den. Jag sprang från huset, utmed Johans veg (cykelled) fram till SVC. Sedan började det tuffa. Jag sprang delar av Vertical Challenge. Attans var andningen fick jobba. Jag fick stanna kort vid varje liftstolpe för att andas några djupa andetag. Det var ca 150 meter mellan stolparna, men många höjdmeter. Jag kom upp till toppen av Fjellekspressen (sittliften från Turistcentret). Sedan fortsatte jag SVC uppåt mot Skihytta. Jag hade då sprungit 3,5 km och kände att jag måste vara försiktig med tån. Jag stannade mellan liftstolpe 5 och 6 i Skihytta och vände där tillbaka hem igen. Jag sprang sedan bilvägen tillbaka till stugan. 7,5 km uppför och nedför blev dagens runda med vacker utsikt! 12 grader utomhus och ganska blåsigt. //Vickan

Fjällöpning

Johans veg

Salomon Vertical Challenge

Trysilfjellet

Delar av Vertical Challenge

Fjällöpning

På toppen

Fjellekspressens topp

Skihytta

Här, mellan liftstolpe 5 och 6 i Skihytta Ekspress, vände jag hem igen (måste ju tänka lite klokt med min brutna tå). Tråkigt att vara klok, men jag ska ju vara här hela veckan.

Skihytta

Trysillöpning

Elevation

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras